RED Concepts ontwikkelt en realiseert vernieuwende vastgoedconcepten. Door onze jarenlange en brede ervaring richten wij ons op een breed scala aan disciplines in het vastgoed. Mede door ons uitgebreide netwerk en onze expertise slagen wij erin om interessante partijen bij elkaar te brengen, verkrijgen wij draagvlak bij stakeholders, weten wij creatieve en pakkende concepten te creƫren, sturen wij gecommitteerde partijen aan en zijn wij goed gepositioneerd voor complexe opgaven. RED heeft een track record van prijswinnende kantoor- en woonconcepten.

RED onderscheidt zich door de wijze waarop het ontwikkelingsproces is georganiseerd.
Voor elk project formeren wij een team op maat van eigen professionals versterkt met experts uit ons brede netwerk. Hierdoor blijven wij flexibel, slagvaardig en prijstechnisch concurrerend en kunnen wij nog beter inspelen op de wensen van onze opdrachtgevers.

In 2012 richtte RED het online woonplatform WeBuildhomes op. Kopers kunnen kiezen uit een ruime collectie betaalbare en duurzame en vooral unieke designhuizen ontworpen door toparchitecten. WeBuildhomes ontwikkelt en realiseert deze woonconcepten.