YES, BREEAM Very Good in the pocket!

We zijn ontzettend trots om te kunnen vertellen dat RED Concepts voor de herontwikkeling in Helsinki het duurzaamheidscertificaat BREAAM Very Good heeft behaald!

In 2020 en 2021 heeft RED Concepts voor opdrachtgever Azerion een historisch pand in de Finse hoofdstad Helsinki gerenoveerd. Het pand, gebouwd in 1924 en ontworpen door de bekende Finse architect Lars Sonck, is herontwikkeld tot een duurzame kantoorcampus. Deze campus is de nieuwe thuisbasis voor Sulake, het Finse gamebedrijf in handen van Azerion. Het gebouw is eigendom van Real I.S. AG.

BREEAM is internationaal de toonaangevende methode voor duurzaamheidsbeoordeling van nieuwbouw tot aan renovatie en herontwikkeling. Daar onze opdrachtgever een duidelijk duurzaamheidsbeleid heeft, is er binnen het gehele team van RED hard gewerkt om te voldoen aan de vooraf gestelde doelen van de te behalen Breeam Very Good certificering.

Vorige week zijn we beloond voor alle inspanningen en hebben we het officiële BREEAM International Refurbishment & Fitout certificaat mogen ontvangen.

Een goed begin van 2022!