WeBuildHomes levert binnenkort Haagsche Staeten villa’s op

WeBuildHomes viert hoogste punt van project Haagsche Staeten

Na maanden van intensief bouwen, werd onlangs het bereiken van het hoogste punt gevierd van alle 8 woningen in het nieuwbouwproject ‘Haagsche Staeten’ in Den Haag. Een belangrijke mijlpaal voor alle betrokkenen. De woningen worden naar verwachting eind februari opgeleverd en zijn gerealiseerd door WeBuildHomes.

Project ‘Haagsche Staeten’

Het nieuwbouwproject ’Haagsche Staeten’ is onderdeel van villapark Uithofslaan. Deze 8 villa’s liggen tussen het groen, midden tussen de stad, het strand en het Westland en maken het villapark volgend jaar compleet. Voor WeBuildHomes, de bouwers en alle kopers is de oplevering een mooi moment waar iedereen naar uitkijkt. Het bijzondere van Haagsche Staeten is dat er verschillende villa’s van
andere projecten in de straat staan, dat maakt deze buurt zo exclusief.

De villa’s

De villa’s zijn gebouwd door Regiobouw en verkocht in samenwerking met Langezaal Makelaars. Alle woningen zijn ontworpen door gerenommeerde architecten die zowel een klassieke als moderne uitstraling hebben. De villa’s worden energiezuinig en met een exclusief energiepakket opgeleverd. Dit is het eerste WeBuildHomes project waar er vrijstaande villa’s zijn opgeleverd onder het concept van WeBuildHomes.