RED Concepts’woningplatform WeBuildHomes overhandigt cheque ter waarde van € 10.000,- aan Stichting HomePlan

Gawein Minks, directeur van projectontwikkelaar WeBuildHomes, overhandigde een cheque ter waarde van 10.000,- euro aan Marike van Seeters van Stichting HomePlan. Het geld wordt gebruikt voor een betere huisvesting voor de allerarmsten in verschillende ontwikkelingslanden.

JIJ EEN HUIS, ZIJ EEN HUIS.
Projectontwikkelaar WeBuildHomes levert bij elke straat die zij realiseert een bijdrage aan Stichting HomePlan; voor elke straat die WeBuildHomes bouwt, bouwt Homeplan een huis aan de andere kant van de wereld. De projecten in Den Haag, Enschede en einde 2019 ook Aalsmeer zijn gerealiseerd, waardoor WeBuildHomes een cheque van 10.000,- euro kan overhandigen.

KEUZE VOOR HOMEPLAN.
Omdat wij zelf huizen bouwen was de keuze voor een bijdrage aan Homeplan snel gemaakt. Wij weten als geen ander hoe belangrijk een huis voor iedereen is. Op dit moment zijn er huizen gerealiseerd in Haïti, Mexico, Nicaragua, Zimbabwe, El Salvador, Zuid-Afrika en Swaziland. Met de keuze voor een WeBuildHomes huis draag je dus ook bij aan een huis, thuis en toekomst voor de allerarmsten.

JUBILEUM HOMEPLAN.
HomePlan bouwt al 22 jaar huizen voor de allerarmsten. Op dit moment staat de teller al op ruim 4.000 huizen! Een huis biedt veiligheid en bescherming tegen regen, kou en ziektes. Een veilig huis is het begin van een betere toekomst. Het huis is namelijk geen doel op zich maar een middel om bewoners een kans te geven zich verder te ontwikkelen. Met een huis als middel bouwen we samen aan een betere toekomst!