RED Concepts’ woningplatform WeBuildHomes organiseert eerste kopers kijkmiddag nieuwbouwproject Garden Village in Aalsmeer

RED Concepts┬┤ woningplatform WeBuildHomes heeft recent een kopers kijkmiddag georganiseerd in nieuwbouwproject Garden Village. Het project bestaat uit 24 design huizen in de groene wijk Polderzoom in Aalsmeer. De kopers hebben zelf een keuze kunnen maken voor een woning uit een collectie van gerenommeerde architecten. Aannemer Boer Bouw heeft de eerste casco┬┤s inmiddels gereed en de kopers waren daardoor in de gelegenheid al een aantal woningen van binnen te kunnen bezichtigen. Garden Village wordt gefaseerd opgeleverd.

SPRAAKMAKENDE STRATEN MET INDIVIDUELE ARCHITECTUUR
In nieuwbouwproject Garden Village worden 24 onder architectuur ontworpen designhuizen gerealiseerd die stuk voor stuk zijn uitgekozen door de kopers zelf. De bewoners hebben een selectie kunnen maken uit een uitgebreide woningbibliotheek van meer dan 50 verschillende designhuizen. Deze zijn ontworpen door bekende Nederlandse architecten zoals onder andere de Architekten CIE, Luud van Ginneken en Henk Korteweg. Ieder huis is anders en dat zorgt straks voor een gevarieerd, uniek en opvallend straatbeeld in Garden Village.