RED Concepts koopt voor opdrachtgever pand aan op business park RichPort. 

Sinds 1 april is RED Concepts’ opdrachtgever, een media- en technologie bedrijf, eigenaar van het voormalige McAfee kantoor op business park RichPort. Het 4.672 m2 tellende pand wordt het nieuwe hoofdkantoor van onze opdrachtgever en is daarmee voor RED het tweede gebouw op RichPort dat we integraal voor hen managen.

Het kantoorpand wordt herontwikkeld tot kantoorcampus. Hiervoor zijn we de samenwerking aangegaan met E=MC2. Hun werkwijze sluit aan bij de werkwijze van RED; inventariseren, visualiseren en realiseren waarbij de klant centraal staat en ontzorgd wordt. De uitvoerder van E=MC2 werkt vanuit het pand waardoor hij de ontwikkelingen dagelijks volgt. Ook onze collega Koen is er regelmatig te vinden.

In augustus wordt de kantoorcampus opgeleverd. Onze opdrachtgever geniet dan van een inspirerende ‘game themed’ werkomgeving met o.a. game room, phone boots, restaurant in het souterrain en dakterras. Het interieur sluit straks niet alleen aan op de look & feel van het bedrijf maar ook op de gaming branche en de wensen van de werknemers.

Met dank aan de verkopende makelaar BNP Paribas Real Estate en VBC Notarissen.