Welkom Dennis Kleer!

Met plezier stellen we onze nieuwe collega Dennis aan je voor!

Sinds 4 januari versterkt Dennis Kleer ons team in de rol van junior projectontwikkelaar.
Dennis heeft afgelopen jaar met succes zijn opleiding Vastgoed & Makelaardij afgerond en zal nu zijn kennis bij ons in de praktijk brengen.

Even voorstellen:
Na mijn opleiding Vastgoed en Makelaardij aan de Hogeschool Rotterdam wist ik het zeker: mijn interesse ligt in de projectontwikkeling. Toen de vacature van RED Concepts voorbijkwam, werd ik direct enthousiast. RED is ambitieus, innovatief, uniek en internationaal. Waarden die mij aanspreken. Ik ga iedere dag met veel plezier aan het werk en ik heb een fijn team om mij heen dat mij wijsmaakt in het vak!

Wij zijn heel blij met de komst van Dennis. Naast dat Dennis zijn carrière bij ons start en ervaring gaat opdoen, kunnen wij weer van hem leren. Wij omarmen de nieuwe generatie die net de arbeidsmarkt betreedt. Nieuwe inzichten, energie en kennis, welkom bij het team Dennis!